Xon Cup 2019 Ruuhimäki ja kootut uutiset

xc19 4

Jyväskylässä esikisat ajettu ja sitten olisi tarkoitus että 10.8 päästään tosi hommiin ja Xon Cup 2019 neljäs osakilpailu Ruuhimäen (=Lievestuore, =Jyväskylä) karting-radalla.

Kausi on siis jo yli puolenvälin ja tässä välissä voi olla hyvä vilkaista sarjapisteitä. Vielä kaksi kisaa jäljellä jotain kaikki on hyvinkin auki.

Sarjapisteet 2019

Ruuhimäellä (Jyväskylässä) tullaan ajamaan hiukan nopeutetulla aikataululla jotta ympäristöluvan ajo-aika ei tule vastaan.

Näytä Ruuhimäen aikataulu

Ajo-aiko radalla alkaa jo klo 9:00 aamulla joten silloin voi vielä viimeistellä setuppia. Aikaisemmin paikalle tulijoiden kannattaa tarkistaa radan varaukset, sillä ainakin perjantai illalle on varattu vuokra-autoille vuoroja.

Radalla yöpyjille on myös käytössä sauna/pesutilat ja hinta on 20 euroa viikonloppu. Tämän voi kuitata perjantaina paikanpäällä radalla.

Sitten vielä tiedoksi Xon-vaatetusta tilanneille:

Xon-rotsin tilanneet huom/obs/achtung! Rotsien valmistuessa huimaa kyytiä tiedoksi että tilauksen voi maksaa joko etukäteen kerhon tilille FI80 1124 3000 2122 77 NDEAFIHH ( saaja XonSC, viestikenttään rotsintilaaja+kpl-määrä ) tai vaihtoehtoisesti käteisellä Jartsalle rotsia luovutettaessa. Suosittelemme etukäteen tilille maksua.

Mikä Xon Cup?

Tulossa

Joukkueita

Käyttäjiä paikalla

Sivustolla on 26 vierasta 
Facebook Image