Xon Cup 2020 - Kouvola

IMG 1369

Noniin, siitäs se uusi-xon-kausi sitten lähtee. 13.6 Xon Cup:in ensimmäinen kisa ja paikkana Kouvola. Edellisen vuoden mestari ajelee muita sarjoja ainakin pääosin, joten nyt on rautainen paikka jollain tulla mestariksi mestarin paikalle.

Kiirehän tässä melkein tuli, mutta nyt on säännöt hyväksytetty, ponderit hoidettu, pokaalit tilattu ja kaikki on valmiina. Porukkaakin on todella kivasti ilmottautunut, joten ei muuta kun pidetään hyvä kauden avaus!

Lahteen suunnitellun kauden avauksen korvikkeeksi on nyt varmistettu päivämäärä 11.7 ja paiklkana toimii Vantaan karting circuit.

  • Normi hommat, muistakaa tarkistaa lisenssit, sammuttimen leimat ja kypärien luokitukset. Noin muutenkin on hyvä käydä se kartti läpi että kaikki on turvallista.
  • Vega SL8 renkaita ON saatavilla kisapaikalla kunhan ilmoittaa halustaan Jartsalle (Wee Pee) esim. facebookin kautta tai jartsa (at) jeredes.fi
  • Radan aukioloajat löytyy Kouvolan kartingradan sivuilta. Kisapäivänä noudatetaan standardi-aikataulua.

Perjantaina odotettavissa taas runsasta osonnottoa kun viimeiset setupit haetaan kohdalleen.

Vaikkakin mitään hirveää yleisötulvaa ei ole odotettavissa tapahtumaan (varmaan markkinoiti vähän vielä ontuu), järjestäjä neuvoo kaikkia pitämään varikolla järkevät turvavälit ja muutenkin ottamaan huomioon vallitsevan tilanteen ja ohjeistukset.

Kouvolassa nähdään!

 

Mikä Xon Cup?

Tulossa

Joukkueita

Käyttäjiä paikalla

Sivustolla on 29 vierasta 
Facebook Image