Uutiset

XonSport Tapahtumat 2014

Viimeksi päivitetty 07.04.2014 09:25 17.03.2014 14:27

 

XON cup 2014 kalenteri ja säännöt löytyvät nyt sivuilta XON cup 2014 osiosta.

Ilmoittaudu Xon Cup 2014

Alle linkitettyyn pläjäykseen on yritetty koota Xon Cup:sta tietoa pänkinänkuoreen. Saa ja pitää levittää kaikkiin mahdollisiin paikkoihin:

Xon Cup 2014 brosari

Xon Cupin lisäksi Xon Sport Club järjestää myös jo legendaariseen maineeseen nousseen Season Finals kilpailun Alahärmässä Mika Salo Circuitilla 7.9.2014. Tapahtuman tarkemmat speksit alla olevassa brosarissa. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin näillä sivuilla.

Season Finals VII brosari

 

 

Kerhon Kokous / Xon Cup 2014 suunnittelu

Viimeksi päivitetty 16.02.2014 09:08 16.02.2014 08:55

Noniin, nyt loppuu sitten lumisade näilläkin sivuilla ja alkaa taas tapahtua.

Xon Sport Club ry:n vuosikokous Lauantaina 22.2.2014 Maskussa. Paikanpäällä normaalit kerhon kokouksen mukaiset ohjelmat sekä käsitellään nyt ainakin Xon Cup:n 2014 järjestelyjä. Viralliset kutsut kerholaisille myös sähköpostissa mutta sen voi ladata myös tästä.

Paikanpäälle voi tulla vaikka ei olisi kerholainen mutta äänestysoikeutta ei ole. Kannattaa ilmoitella mukanaolostaan mailitse: jartsa <at> jeredes.fi niin saadaan pullat hankittua. Kokouksen jälkeen jotain vapaampaa illanviettoa kiinnostuksen mukaan.

Tervetuloa!

 

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta vuotta 2014!

Viimeksi päivitetty 18.12.2013 11:18 18.12.2013 11:16

Xon Sport Club Ry. toivottaa kaikille rauhallista joulua ja vauhdikasta uutta vuotta 2014!

 

Kiitos kaudesta 2013

28.10.2013 10:08

 Xon-kausi 2013 lopullisesti paketissa. Gaala-risteily juhlittu ja seuraavaksi aletaan keskittyä sitten taas ensi vuoteen kunhan hiukan levätään välissä.

Isot kiitokset vielä kaikille tavalla tai toisella toiminnassa mukana olleille!

Alla olevasta linkistä voi vielä tarkistaa ketä kaikkia siellä Gaalassa oikein muistettiinkaan ja miten:

Xon Gaala 2013 Presentaatio
 

 

XON Gaala 2013 kutsu

17.09.2013 12:30

Lataa Xon Gaala 2013 Kutsu/Ohjelma

 

Xon Gaala 2013 päivämäärä

16.09.2013 16:53

Nyt sitten välittömästi varaten päivämäärät 25.10 - 26.10 kalenteriin ja tarvittavat lomahakemukset vetämään. Koska, silloin tapahtuu kauden todellinen päätös eli Xon Gaala.

Lähtö Turusta perjantaina 25.10 noin klo 20.15 ja paikkana Baltic Princess. Perjantai-ilta varattu vapaalle ohjelmalla ja itse Gaala-tilaisuus sitten lauantaina.

Viralliset kutsut, ohjelma, ilmoittautumistiedot, hinnat ja maksuohjeet lähipäivinä näillä sivuilla sekä sähköpostitse keiden osoitteet on tiedossa. Kannattaa myös muistaa että Gaalassa muistetaan myös paljon muita kuin voittajia joten kannattaa olla paikalla... Eikä tietenkään ole rajattu mitenkään kerhon jäseniin tai Xon Cup:in osallistujiin vaan kaikki samanhenkiset vaan mukaan!

Lisätiedot ja alustavat ilmoittautumiset: jartsa <at> jeredes.fi

ps. Mikolle varataan parempi hytti tänä vuonna.

 

Xon kausi 2013 paketissa

Viimeksi päivitetty 10.09.2013 21:26 10.09.2013 21:13

Huhhuh, kausi 2013 on sitten paketissa Xon Sport Club ry:n järjestämien kisojen osalta. Ja eipä voisi kuvitella hienompaa tapaa päättää kausi kun Suomen hienoimmalla karting-radalla MSC:llä, ruutu täynnä autoja, mahtava sää ja loistava meininki kaikilla.

Kisaakin ajettiin ja top-5 muodostui seuraavasti:

1. Salotec Racing I [Oulu] (Henri Salo, Antti Ollikainen, Tommi Suutari)

2. JiiWee [Xon, Helsinki] (Jere Welin, Johan Vilo, Jani Malin)

3. KuhaKart [Oulu] (Tero Kuha, Timo Kuha)

4. Jartza Kuisma WP [Xon, Turku] (Jartsa Kuisma)

5. Team Pojankoltiainen [Xon, Helsinki] (Jaska Turtiainen)

Kuskit listattu ilmoittautumisten perusteella, ilmoitelkaa ja korjataan jos meni väärin. Ja loput tulokset ladattavissa normaalisti mylaps:stä tai alla olevasta linkistä:

Päivän tulokset

Facebookin puolelta kannattaa tähystellä keskuteluja, kuvia ja videoita päivästä.

Kiitokset Xon Sport Club ry:n puolesta kaikille kauden aikana menossa mukana olleille! Ensi vuonna sitten taas uudelleen!

ps. Vielä tänä vuonna on sitten Xon-gaala edessä, ja siitä lisää ihan lähiaikoina.

 

Season Finals VI

06.09.2013 13:10

Noniin, sunnuntaina se sitten pärähtää käyntiin ja odotukset aika korkealla. Ai mikä? No Season Finals VI MSC:llä tietysti... 34 joukkuetta ainakin mukana ja ilmeisesti myös varajoukkueita saapumassa paikanpäälle. Edustusta ympäri Suomea ja säät lupaa hyvää. Lauantaina jo treenit ja varikko todennäköisesti aikas täynnä.

Päivän aikatauluhan löytyy sieltä MSC brosarista ja sen mukaan mennään. Jotta sitten se kisapäivä menisi hyvin, niin tässä vielä jotain muistutuksia:

* Peite auton alle huoltopaikalla. Matto, pressu tmv.

* Sammutin mukaan ja leimaan

* Lisenssi, jos ei ole niin lunastaa sitten paikanpäällä sen kertalisenssin

* Autot ja varusteet viimeisen päälle niin ei mene sitten katsastuksessa sormi suuhun ja pääsee ajamaan koko päivän. Kypärä hyväksyttyä mallia.

* Rattaita kannattaa olla esim. 84...80 tai siitä läheltä. Ja ketjut niin että sopii molempiin ääripäihin. Se ajetaanko pitkä vai lyhyt rataversio päätetään lauantaina mahdollisimman pian treenien alettua kun homma on päästy testaamaan

* Päivä on pitkä, monta lähtöä. Tottakai jokainen haluaa ajaa kilpaa - mutta kannattaa yrittää pitää ne vehkeet ja kuskit ehjänä päivän loppuun saakka. 

Ajotavasta muutenkin tullaan sitten puhumaan kuljettajakokouksessa. Tähän asti on ollut käytäntönä että sillalla (alla tai päälle) ei ohitella turvallisuussyistä ja se merkataan pysyvillä keltaisilla lipuilla. Näin isolla porukalla tulee sitten kierroksella ohituksia ja siitä annetaan ohjeet ohjaajakokouksessa.

Nää kun ainakin muistaa niin päivä menee paremmin. Eipä muuta kuin hyvää kisaa kaikille!

 

Season Finals VI päivitystä

Viimeksi päivitetty 23.08.2013 12:47 23.08.2013 11:11

Noniin, se on sitten sillälailla että Season Finals VI ruudut näyttävät olevan tällä hetkellä täynnä... Tämä on oikeasti ihan mahtavan positiivinen palaute järjestäjälle että innostusta löytyy ja varmasti saadaan aikaan kauden hienoimmat kisat!

Ilmoittautumisen tilanne

Ei kuitenkaan kannata vielä heittää kirvestä kaivoon jos ei ehtinyt ilmoittautua. Todennäköisyydet on aina olemassa että joku peruuttaa, joten nimiä vain listaan. Ilmoittautua voi siis vielä ja ilmoittautuneiden listaan päivitetään kohta tieto ketkä ovat varapaikoilla.

Ilmoittautuminenhan vahvistetaan MAKSAMALLA kisamaksu etukäteen. Jos maksu ei ole tilillä määräpäivään (1.9.2013 23:59:59) mennessa niin sitten varapaikoilta alkaa pääsemään samoin ehdoin mukaan.

Lisäksi, jos olet jo ilmoittautunut mutta tiedät että et pääsekään paikalle: ole hyvä ja ilmoita järjestäjälle xon(at)xonsport.fi niin saadaan lista ajantasalle.

Ajaminen erien välissä?

Koska ratahan on hieno ja erien välissä on vähän aikaa niin senhän voisi käyttää hyödyksi. Tarkoitus oli että jos mukana on pienempää kuljettajakalustoa niin erien väleissä voisi käydä rataa kokeilemassa ihan noin vapaa harjoitus meiningillä. Näillä näkymin ainakin kaksi micro95 luokan autoa olisi menossa radalle väliajalla.

Tähän hommaan ei tartte ilmoittautua mitenkään mutta saa osallistua.

Season Finals VI kisasivut

Joukkueet

 

Xon Cup 2013 tulokset

Viimeksi päivitetty 19.08.2013 20:58 19.08.2013 20:44

 

Lahdessa, kohtuullisen märissä olosuhteissa ajettiin tämän kauden Xon Cup:n viimeinen osakilpailu jonka vei nimiinsä XF-Team reilulla 7 tuhannesosan erolla. Tämä ei kuitenkaan riittänyt sarjan mestaruuteen sillä kakkostila riitti JMR SuperSport:lle. Speed Garage nappasi Lahdesta kolmostilan.

Xon Cup 2013 viiden kärki ja kuskit jotka ovat tiimissä kauden aikana ainakin jossain vaheessa ajaneet:

1. JMR SuportSportt ltd. [Jani Malin]

2. XF-Team [Johan Vilo, Teppo Marttila]

3. JVVT-Racing/Juuso Turtiainen [Juuso Turtiainen, Mikko Laine, Ilkka Ilkare]

4. Speed Garage [Markus Kujala, Kalle Iloranta]

5. WP1 Jartsa [Jartsa Kuisma, Joni Suominen] 

Sarjan tulokset löytyvät kokonaisuudessaan Mylaps:sta.

Ja nyt kun Xoncup 2013-kilpasarja on onnistuneesti saatu päätökseensä, niin on aika järjestelykomitean puolesta kiittää kaikkia sarjassa esiintyneitä kilpailijoita, toimihenkilöitä sekä myös ratayhtiöitä jotka tämän taas tänäkin vuonna mahdollistivat. ISO KIITOS!

Komitea toivoo ja uskoo että olette viihtyneet siinä määrin että homma jatkuu taas ensi kesänäkin ; se jää nähtäväksi mitä uutta sinne taas keksitään ja siihen on myös kaikilla Teillä, arvon kilpailijat, mahdollisuus ainakin yrittää vaikuttaa kunhan vain kerrotte toiveistanne.

Sarja on siis ns. pulkassa, kausi jatkuu kuitenkin vielä : tulossa huimat karkelot MSC:llä sekä hieman myöhemmin vielä SE perinteinen palkintojenjako-gaala. MSC alkaa pikkuhiljaa jo täyttymään lähtöruudukkonsa osalta, Gaalasta lisää myöhemmin.

Pysykää kanavalla ja vielä kerran: kiitokset kaikille osallisille...tää on itseasiassa niin mukava sarja, että tätä on jopa mukava myös järjestää.

Terveisin:

XonCup 2013 järjestelykomitea

 

 

Lahden aikataulu

11.08.2013 20:53

Xon Cup 2013 lähenee loppuaan ja viimeinen osakilpailu ajetaan lauantaina Lahden karting-radalla.

Lataa päivän aikataulu ja muut tiedot kisasivuilta.

 

Season Finals VI ilmoittautuminen

06.08.2013 12:22

 

Season Finals VI Mika Salo Circuitilla 8.9.2013. Ilmoittautua voi ja kannattaa nyt! 

Season Finals VI kisasivut

 

Paimion kisa takanapäin.

05.08.2013 08:28

Noniin, se on sitten Paimionkin kisapäivä takana ja enää sarjan Finaali jäljellä lahdessa. Kiitokset kaikille kisaan osallistuneille, hienoa oli nähdä päivän alussa 24 autoa viivalla. Ihan kaikki ei sitten jaksanut enää päivän viimeiseen finaaliin mutta toivottavasti kokemus oli positiivinen ja Lahdessa ja MSC:llä nähdään!

Paimiossa voittoon ajoivat XF-Team kisa 9:ssä ja JVVT-Racing/Juuso Turtiainen kisa 10:ssä. Pahoittelut jäjestäjän puolesta asianomaisille kisa 9:n virheellisestä pistelaskusta voittajan osalta. Asia on nyt korjattu ja tietokone tullaan päivittämään (tai jotain...).

Tulokset löytyvät Mylaps:stä ja samoin sarjapisteet.

Lahdessa jatketaan sitten kahden viikon päästä. Nähdään siellä!

(ps. MSC:stä tulossa lisätietoa tällä viikolla ja sinnekin pääsee sitten kohta ilmoittautumaan)

 

Paimion kisasivut auki

30.07.2013 11:18

 

Paimion kisasivut auki. Tarkista aikataulu yms. ja ei muuta kuin lauantain nähdään!

 

Season Finals VI

Viimeksi päivitetty 26.07.2013 12:14 26.07.2013 11:53

Raket 120 kartingkauden ehdoton huipentuma Season Finals tulee taas.  Koko viikonloppu kartigia suomen hienoimmalla radalla Mika Salo Circuitilla Alahärmässä, huvipuiston päättäjäiset ja ilotulitus. Tätä ei voi jättää väliin!

Kisapäivä: Sunnuntai 8.9.2013. Edellisenä päivänä harjoittelumahdollisuus sekä huvipuisto auki normaalia pidempään.

Lisätietoja radasta ja palveluista: PowerParkin kotisivut

Kisan saa ajaa joko kokonaan yksinään tai max 3 hengen tiiminä.

Moottoritekniikan puolelta tullaan noudattamaan edellisinä vuosina hyväksikatsottua linjaa, eli jos on ajanut jossain Raket 120 sarjassa niin moottorin tulee vastata sen sarjan sääntöjä - tai vaitoehtoisesti Xon Cup:n sääntöjä. Tällä halutaan taata että sillä koneella mikä autossa on kiinni saa tulla ajamaan.

Mahdollisesti tänä vuonna ajetaan sitten radan pitkällä versiolla. Asia tullaan testaamaan että kuinka hyvin onnistuu...

Jos ei tiedä millaisesta paikasta on kyse voi katsella kuvia ja videoita esim Black Bull Racingin sivuilta. Ja sitten voi lukea vaikka fiiliksien nostamiseksi erinomaisen raportin eräänkin tiimin viimevuotisesta reissusta. 

Eipä muuta kuin päivämäärä ylös ja majoitusta varaamaan! Kilpailuun ilmoittautuminen näiden sivujen kautta ja aukeaa ensi viikolla jolloin myös lisää tietoa järjestelyistä! Nopeille ilmoittautujille mahdollisesti tarjolla jotain porkkanaa, joten kannattaa pysyä taajuudella.

 

Kokemäen satoa

Viimeksi päivitetty 26.07.2013 09:41 22.07.2013 18:16

Niin se on Kokemäenkin kisapäivä takana tämän vuoden osalta. Tänä vuonna päästiin ajamaan kerrankin koko päivä hyvässä säässä.

Päivän tulokset Mylapsista. Samoin sarjapisteet on nyt päivitetty Mylapsiin

KartmanJKL:n tuubista löytyy jonkun verran incar kuvaa ainakin päivän toisesta osakilpailusta.

Mukavasti saapui paikalle tällä kertaa myös uutta porukkaa vierailemaan ja toivotaan että kisapäivä oli vauhdikas ja mieleinen. Paimiossa sitten jatketaan!

 

 

Kokemäen osakilpailu 20.7.2013

Viimeksi päivitetty 22.07.2013 18:15 13.07.2013 20:59

Kokemäen osakilpailun infot löytyvät nyt kisasivulta.

 

Porin osakilpailut takanapäin

10.07.2013 11:57

Noniin, se on sitten Porin osakilpailut takanapäin. Vaikka sää yritti ensin näyttää perinteiseltä Porin sateelta niin lopulta päivä ajettiin hienossa säässä läpi. Voittoihin tällä kertaa Juuso Turtiainen ja XF-Team. Täydelliset tulokset normaaliin tapaan Mylaps:sta.

Kiitokset kaikille paikanpäälle olleille ja tervetuloa Kokemäen osakilpailuun!

ps. Yrittäkäähän kaikki mainostaa sarjaa ja kannustaa porukkaa tulemaan paikanpäälle että saadaan kaikille mielenkiintoiset kisat. Varsinkin jos kisoissa on ollut kivaa niin kannattaa sitä mainostaa eteenpäin - jos taas jokin on mennyt pieleen sarjan järjestelyissä tmv. niin antakaa siitä palautetta. Kilpailijoita varten tätä sarjaa tehdään ja jos hommat ei mene oikein niin laitetaan ne kuntoon.

 

Xon Cup goes Pori

02.07.2013 09:34

 

Porin kisapäivän aikataulu yms. päivitetty kisasivulle. Tervetuloa paikanpäälle!

 

RRW ajettu

Viimeksi päivitetty 19.06.2013 21:39 19.06.2013 21:08

Lahden Raket Race Weekend ja Xon Cup:n toinen kilpailupäivä sitten takanapäin. Armeijan harmaista paluun kilpailuihin tehnyt XF-Teamin "kolmos-kuski" hoiti homman tyylikkäästi kotiin voittaen sekä aamu- että iltapäivälähdöt. Muuten päivään mahtui taas paljon kaikkea ohjelmaa mukaanlukien kunnon rankkasada neljännessä erässä. 

Päivän tulokset löytyvät http://xonsport.fi/mylaps ja sarjapisteet http://organisation.mylaps.com/championship/view.jsp?id=29253

Kuvia päivästä löytyy esim. täältä: http://fotojorma.kuvat.fi/kuvat/

Porissa sitten jatketaan taas muutaman viikon päästä... jos kerrankin ei sataisi.

 

Raket Racing Weekend live seuranta

Viimeksi päivitetty 14.06.2013 11:37 14.06.2013 11:33

Raket Racing Weekend mukaan lukien Xon Cup live ajanotto löytyy osoitteesta: http://www.xonsport.fi/live

 

Lahden kilpailupäivä

11.06.2013 22:55

Lahden 15.6 kilpailupäivän aikataulut yms. löytyvät nyt kisasivulta.

Tervetuloa!

 

Vihdin osakilpailut takana

Viimeksi päivitetty 21.05.2013 13:09 21.05.2013 12:44

Niin se on Xon Cup 2013 saatu avattua ja osakilpailut 1 ja 2 on takanapäin.

Jotain jääkiekko-ottelua ja sadetta oli ilmeisesti ilmassa kun vain 16 joukkuetta ilmestyi paikalle kisapäivänä - mutta kisat ajettiin hienossa säässä, hyvässä hengessä ja mukavaa oli. Voitot menivät 1. osakilpailussa Juuso Turtiaiselle/JVVT-Racing sekä 2. osakilpailussa JMR SuperSport:lle kohtuullisen tiukan pistelaskun päätteeksi.

Lisää tuloksia voi ihmetelläMyLaps:sta tai suoraan http://www.xonsport.fi/mylaps. Sarjapisteet on myös päivitetty tänne.

Kiitokset kaikille kilpailijoille ja järjestäjille hienosta päivästä!

ps. Lahdessa jatketaan sitten RRW-viikonlopun yhteydessä 15.6. Yrittäkäähän loputkin joukkueet saada systeeminne kasaan että saadaan Lahteen hieno edustus Xon Cup:n osalta.

 

Vihdin kisapäivän aikataulu

15.05.2013 11:13

Vihdin kisapäivän aikataulu ja muut tiedot julkaistu. Löytyvät kisasivulta.

 

Xon Cup 2013 Ilmoittautuminen Auki

29.04.2013 12:39

 

Ilmoittaudu Xon Cup 2013

Xon Cup 2013 Kilpailukalenteri, Säännöt ja muu tarpeellinen löytyy Xon Cup 2013 osioista. Ilmoittautuminen sarjaan auki välittömästi. Tervetuloa!

 

Sivu 5 / 12

«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Mikä Xon Cup?

Tulossa

No current events.

Joukkueita

RSS

Facebook Image