Uutiset

Xon Gaala 2012

Viimeksi päivitetty 16.09.2012 14:59 16.09.2012 14:31

 

Sitten kauden viimeisiä mutta ei vähäisimpiä viedään - eli legendaarinen Xon Gaala on täällä taas 26 - 27.10. Lataa alta brosari ja ilmoittaudu nopeasti mukaan - viimeistään 24.9 mennessä!

Lataa Xon Gaala 2012 brosari

Gaalassa tullaan palkitsemaan Xon Cup:n R120 sarjan menestyjät (tai muuten vaan...) sekä huomiomaan vuoden aikana ansioituneita kerhon toimijoita ja kilpailijoita.

Huom: Kuitenkin, koska tapahtuma on ollut perinteisesti sisällöltään ja ohjelmaltaan selkeästi aikuisille suunnattu on päätetty että Xon Cadet sarjan palkintoja ei jaeta Gaalassa vaan syksyn/talven aika pyritään keksimään tilaisuus tätä varten.

 

Season Finals V tulokset ja kiitokset!

Viimeksi päivitetty 04.09.2012 11:11 03.09.2012 11:09

 

Kauden kovimmat Raket 120 kisat takanapäin eli Season Finals MSC:llä. Joukkeita oli paikalle kokoontunut 23 ja edustusta löytyi hienosti joka puolelta Suomea. Päivä saatiin ajettua kylmissä mutta kuivissa olosuhteissa ja lopputulokset viiden kärjen osalta menivät tänä vuonna näin:

  • I - JMR SuperSport LTd. feat. XF Juusto (Helsinki)
  • II - Juuso Turtiainen (Helsinki)
  • III - JiiWee (Helsinki)
  • IV - WP3 feat. PääJorma (Turku/Tampere)
  • V - Salotec Racing feat. Ollikainen (Oulu)

Täydelliset tulokset löytyvät Mylapsta (loputkin erät tulevat ihan kohta..).

Special kiitokset myös kisoja sponsoroineille yrityksille jotka mahdollistivat melko mainion kattauksen palkintopöytään vielä näin kauden päätteeksi:

Season Finals myötä ovat sitten Xon Sport Club ry:n järjestämän kilpailut ohi tämän kauden osalta. Mutta vain kilpailut, sillä perinteinen Gaala on vielä tulossa. Siitä lisää vähän myöhemmin..

Xon SC kumartaa. Kiitokset kaikille mukana olleille hienosta kaudesta 2012!

 

Se on melkein siinä!

20.08.2012 09:02

Xon Cup 2012 takanapäin enemmän tai vähemmin onnellisesti!

Vaikka valitettavasti taisteluväsymys oli karsinut joukkueita niin 16 R120 taisteluyksikköä saapui vielä viimeiseen mittelöön Kouvolan Tykkimäen hienoksi mainostetulle radalle. Cadeteissa sitten taas näköjään vaan innostus oli kasvanut ja 10 cadettia ja 2 miniä löytyi viivalta.

Viimeisessä osakilpailussa koettiin sitten Motorsporttia laidasta laitaan ja sarjan mestarinkin nimi ehti päivän aikana vaihtua pariin kertaan. Viimeisessä erässä sitten varmaan päivävoittoon menossa ollut WpOne päätti että koneen tunnit tuli täyteen (se yksi) ja sekä päivävoittoon että mestaruuteen kuvaili sitten XF-Team jättäen teknisistä murheista kärsineen JMR Supersportin ihmettelemään että mitähän mahto tapahtua ja liimaamaan sitä numero kakkosta ensi kaudeksi kartin kylkeen. WPOne kuittaisi keskeytyksestään huolimatta päivän ja sarjan kolmospaikan.

Xon Cadeteissa jaettiin tällä kertaa minit ja cadetit eri ryhmiin koska minit menivät sitten tällä nopealla radalla sen verran paljon kovempaa. Hienosti ajettiin kuitenkin ja cadettien osalta pistettiin uusiksi rataennätystäkin oikein urakalla. Eikä se minien rataennätyskään kovin kauas jäänyt... Cadeteissa voiton vei Rasmus Joutsimies ja mineissä päivän voittoon ajoi Niilo Myllyrinne.

Päivän tulokset löytyvät täältä ja mestaruuspisteet täältä. Xon Cadettien osalta mestaruuspisteet päivitetään niin pian kun mahdollsita.

Onnea voittajille!

 

Homma sitten tältä kaudelta Xon Sports Clubin osalta melkein paketissa - paitsi että Season Finals V vielä missä sitten katsotaan josko ne laitteet tällä kertaa toimisi ja kestäisi. Siellä nähdään!

 

Xon Cup goes Kouvola

15.08.2012 10:56

Kisasivut päivitetty. Tarkista aikataulu ja muu info ja sitten eikun nähdään lauantaina.

 

Season Finals V

08.08.2012 09:51

Löytyy täältä! Älä mieti enää vaan ilmoittaudu heti mukaan!

 

Kangasalan osakilpailu takanapäin

06.08.2012 22:03

Se olisi sitten Xon Cup viimeistä osakilpailua vailla valmis tältä vuodelta. Kangasalan osakilpailun tulokset löytyvät täältä ja tiukaksi mennyt sarjataulukko täältä.

Kiitokset vielä Kangasalan osakilpailun hienoista järjestelyistä Pirkan puuhaihmisille ja tietysti kaikille kilpailijoille hyvistä kisoista.

Kouvolassa jatketaan sitten kahden viiikon päästä eli 18.8 ja laitetaan sarja pakettiin tältä vuodelta. Sillon palataan normaaliin ohjelmaan ja järjestelyihin ja mukana myös Xon Cadeti (ja minit)!

(2.9 ajetaan tietysti vielä Season Finals mutta se on oma kilpailunsa sitten se)

 

Xon cup 5. osakilpailu: Kangasala

01.08.2012 10:00

 

Xon cup:n viides osakilpailu tärähtää radalle 5.8 ja kisasivuilta kannattaa lukea ohjeita päivän varalle.

ps. Wink: Koska nyt sitten ollaan mukana kansallisessa cup-kilpailussa missä saattaa olla jopa yleisöä jonkinverran paikalla niin kannattaa miettiä jos vaikka viimeistelisi sen karting vahauksen ja kiillotuksen tällä kertaa.

 

Season Finals V ilmoittautuminen kohta auki

Viimeksi päivitetty 01.08.2012 08:52 01.08.2012 07:46

Innostus tämän vuoden Season Finalsiin näyttää aika kovalta koska ensimmäisiä ilmoittautumisia tulee jo Xon Cup sarjan lomakkeen kautta. Järjestäjä pyytää pientä kärsivällisyyttä ja ilmoittautuminen pyritään saamaan auki vielä tämän viikon aikana. 

Siispä, jos ehdit jo ilmoittautua Xon Cup sarja lomakkeen kautta niin teethän sen uudelleen kun Season Finals ilmoittautuminen on aktivoitu. Kiitos.

 

 

 

 

 

Xon Cup:n 6. Osakilpailu ajetaan Kouvolassa

01.08.2012 07:34

 

Äänestyksen lopputuloksena Xon Cup:n 6. osakilpailu ajetaan siis Paimion sijaan Kouvolassa 18.8. Paikalla niin R120 kuin Xon Cadet luokatkin.

Tervetuloa!

(ps. pahoittelut että webmaster unohti tämän virallisille sivuille laittaa heti)

 

Kaanaan kisasivut avattu

11.07.2012 23:00

 

Kaanaan osakilpailun kisasivut avattu. Tarkista aikataulu ja mitä kaikkea pitikään taas muistaa...

Tervetuloa!

 

Season Finals V ennakkoa

Viimeksi päivitetty 11.07.2012 22:44 11.07.2012 22:36

Vaikka Xon cup onkin vasta puolivälissä niin kauden kohokohta, Season Finals on täällä jo taas nopeammin kuin kukaan huomaakaan.

Majoitusta MSC:llä tarvitsevien kannattaa jo tässä vaiheessa huomioida että taas kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja varata se majoitus ajoissa. Season Finalsin osallistujille on tehty varauskiintiö Powerparkin mökeistä ja vielä vapaita mökkejä kannattaa kysellä Xon cup-kiintiöstä salasanalla "Xon cup". Joitain mökkejä pitäisi olla yhä vapaana, mutta kannattaa toimia siis ajoissa.

Season Finals V ilmoittautuminen avataan tämän kuun lopussa ja ennakkofiiliksistä päätellen tulossa taas todella kovan luokan kilpailu.

 

 

Kotka vs Kouvola

Viimeksi päivitetty 06.07.2012 08:42 06.07.2012 08:28

Koska Paimion rata on valitettavasti ja epäoikeudenmukaisesti asetettu ajokieltoon joudutaan tähän Xon cup:n osakilpailuun etsimään korvaava rata.

Päivämäärä tulee pysymään samana, vain rata vaihtuu. Loppupeleissä on jäljellä kaksi vaihtoehtoa ja voitkin nyt vaikuttaa radan valintaan osallistumalla Kotka vs Kouvola äänestykseen sivun vasemmassa laidassa.

Päätös radasta tullaan näillä näkymin lyömään lukkoon ja tiedottamaan ennen Kaanaan osakilpailua.

 

Kokemäen tulokset

04.07.2012 21:27

Xon cupin 3. osakilpailu onnellisesti takanapäin.

Kokemäellä päästiin nauttimaan koko kartingin kirjosta alkaen perjantain treenien helteestä päättyen kaatosateen ja yhden kuperkeikan kautta palkintojenjakoon ja xon-makkaroihin. Huolimatta lauantaiksi luvatuista sadeennusteista (vai niiden takia?) oli paikalle kerääntynyt kunnioitettavat 22 rakettia ja 9 xon cadettia. Järjestäjä kiittää ja kumartaa hienosta osanotosta!

Kokemäen tulokset löytyvät sitten täältä ja sarjataulukot täältä.

Kaanaalla jatketaan 15.7 (sunnuntai) vähän erilaisella rataprofiililla. Tervetuloa!

 

Kaanaan aikataulu

Viimeksi päivitetty 09.07.2012 16:08 04.07.2012 21:27

Xon cupin 4. osakilpailu joka myös Ultimate Raket Challengena tunnetaan pärähtää käyntiin sunnuntaina 15.7.

Kisasivut aukeavat keskiviikkona. Lataa kuitenkin päivän aikataulu täältä.

huom. launtaina rata vuokra-auto käytössä joten ei kannata suunnata treenaamaan. 

 

Kaanaan Tulokset

Viimeksi päivitetty 17.07.2012 14:19 04.07.2012 21:27

Ultimate Raket Challenge ja siis Xon cupin 4. osakilpailu takanapäin.

Taas uhkailtiin sateella ja vaikka millä mutta kuumahan se vain siellä varikolla oli koko päivän. Kuumuus jatkui tietty myös radalla vaikkakin siististi mentiin, tosin kilpailunjohtajalla taisi oli tylsää kun ketään ei saatu edes varvattua kierroksella koko päivän aikana - sen verran kovaa vauhtia pitivät kaikki yllä.

Päivän tulokset löytyvät sitten täältä ja sarjataulukot täältä.

Sunnuntaina 5.8 jatketaan sitten Lentolassa 5. osakilpailun tiimoilla. Tällöin mennään viimevuotiseen tapaan ja Xon Cup on osana kansallista kilpailua. Samana päivänä ajavat siis myös Raket 85:set ja Yamahat joten aikataulu ja puitteet sen mukaiset.

Kannattaa kuitenkin jo nyt huomioida aikataulujaan suunnitellessa että kisaa edeltävä viikko on yleensä radalla aika varattu ja jo torstaista asti on vuorot jaettu luokittain radalla harjoiteluun. Jos siis meinaa treenaamaan mennä kannattaa se tehdä hyvissä ajoin. Lisäksi, varikko on sunnuntaina hyvin täynnä joten kannattaa miettiä millaisella kalustolla paikalle suunnittelee tulevansa ja olla ajoissa paikalla että saa varattua sopivan paikan.

Aikataulu ja muuta tietoa sitten lähempänä itse kisaa.

 

Xon cup 2012 Kokemäki

25.06.2012 14:31

 

Kokemäen kisasivulta ladattavissa nyt aikataulu ja muu tarpeellinen tieto hyvää kisapäivää varten.

Tervetuloa!

 

Lahden osakilpailu takanapäin

12.06.2012 08:15

 

Lauantaina 9.6 Xon Cup:n toinen osakilpailu ja paikkana Lahti. Aamulla taivas mustana ja sääennusteet lupasi pahaa. Tästä huolimatta 23 R120 joukkuetta ja 9 Xon Cadettilaista ilmestyi pelipaikoille. Iso kiitos ja kumarrus tästä järjestäjän puolelta. Hieno osanotto ja toivottavasti päivästä jäi sen verran mukavat fiilikset että kannattaa tulla seuraaviinkin osakilpailuihin vaikka nyt sen tunnin pidempään sinne radalle joutuisi ajamaan.

Ihan väärässähän ne ennusteet taas kerran oli eikä mitään sadetta tullut; mitä nyt vähän tihutti. Koko päivä käytiin kovaa ja hienoa vääntöä joka puolella rataa - mutta eniten ainakin allekirjoittanutta huolestutti kun ne cadetit meni niin lujaa että kehtaako tässä enää kohta ajaa ite ollenkaan.  

Päivän tulokset ja mestaruuspisteet päivitetty mutta jotain pieniä hienosäätöjä vaille mutta pitäisi tulla korjattua pian. Jälkipelit taas Facebookissa mistä löytyy videota ja kuvaa varsinkin viimeisen erän ratkaisuvaiheista.

Kokemäen hienolla radalla jatketaan sitten 30.6 joten tervetuloa kaikki paikalle!

ps. Jos on missannut niin kannattaa chekata tuo tarinat osio ja lukea Vihdin tunnelmap WP One:n näkökulmasta. Odotettavissa oletettavasti myös Lahden raportti lähiaikoina...

 

Lahden osakilpailu

Viimeksi päivitetty 04.06.2012 14:34 04.06.2012 13:06

 

Xon cup:n Lahden osakilpailun aikataulu ja muut tiedot löytyvät nyt Lahden-kisasivuilta.

Tervetuloa!

ps. Muistakaa nyt siten vieläkin se että sen lisenssin tarvitsee olla maksettu ja voimassa että pääsee ajamaan! 

 

Xon Cup saatu käyntiin

Viimeksi päivitetty 21.05.2012 09:40 21.05.2012 09:30

Ja niin se on sitten saatu tämän vuoden Xon Cup käyntiin. Sää suosi ja paikalle ilmestyi 22 R120:stä ja 9 Xon Cadettia. Kaikilla ainakin vaikutti olevan hauskaa ja toivottavasti oli mukava päivä ja samanlaista saadaan jatkossakin aikaiseksi.

Ensimmäisen osakilpailun tulokset löytyvät siis Mylaps:sta normaalisti ja sarjatilanne tuon mukainen. Sarjapisteet päivitetään lähiaikoina.

Jos ei ole vielä mukana niin kannattaa liittyä sarjan Facebook-ryhmään josta löytyy kuvat, videot ja puidaan kisojen jälkipyykki.

Lahdessa sitten jatketaan toisen osakilpailun merkeissä. Jos teillä oli mukavaa ensimmäisessä osakilpailussa niin muistakaa mainostaa sarjaa jotta saadaan jatkossakin ainakin yhtä paljon (ja miksei enemmänkin) autoja viivalle!

 

Vihdin aikataulu

Viimeksi päivitetty 15.05.2012 07:49 15.05.2012 07:47

 

Tervetuloa lauantaina 19.5 Vihtiin Xon Cup:n 1. osakilpailuun vuosimallia 2012. Vihdin aikataulu ja muu informaatio löytyy nyt Vihdin-kisasivuilta.

 

Xon Cup 2012 Lisämääräys 1 ja lisenssit

Viimeksi päivitetty 06.05.2012 13:30 06.05.2012 13:09

AKK:n pyynnöstä seuraava lisämääräys / poisto Xon Cup sarjasääntöihin:

Xon Cup Lisämääräys 2012/I: Mahdollisen kameran saa kiinnittää myös kypärään sikäli kuin se on siihen tarkoitettu ns kypäräkamera ja kiinnitys tapahtuu ko kameran kiinnitykseen tarkoitetuilla varusteilla.

Lisäksi: Muistakaa myös kaikki hommata ne lisenssit mielummin nyt kuin kisaa edeltävänä iltana - jollon se kumminkin unohtuu!

 

Xon Cup 2012 brosari ladattavissa

25.04.2012 09:34

 Xon Cup 2012 brosari nyt ladattavissa alla olevasta linkistä. Saa (ja pitää) levittää esim. ratojen ilmoitustauluilla.

Lataa Xon Cup 2012 brosari

 

Xon Cup 2012 Ilmoittautuminen Auki

Viimeksi päivitetty 31.03.2012 19:09 31.03.2012 18:56

Xon cup 2012 ilmoittautuminen avattu ja tämän vuoden kilpailiut, säännöt yms. tiedot päivitetty Xon cup:in alle.

Ilmoittaudu Xon cup 2012

Tälle vuodelle on tehty joitain muutoksia sekä sarja- että teknisiin-sääntöihin. Tavoitteena on ollut lähinnä kulujen rajoittaminen sekä mahdollisten moottorien erojen tasoittaminen. Isoimmat muutokset:

  • Rengas-sarjat rajoitettu kolmeen. Viivakoodilliset renkaat vaaditaan.
  • Sytytyksen ennakko vapautettu.
  • Männän mitat tarkennettu tarkalleen samaksi sekä uuden mallin koneissa että vanhan mallin koneissa.

Kannattaa siis lukea säännöt ajatuksella läpi koska tarkennuksia on tullut jonkinverran aika moneen paikkaan. Syynä tähän on lähinnä tehdä varmasti selväksi kaikille että saako jonkun muutoksen tehdä vai ei.

Eipä muuta kuin tervetuloa kisoihin niin Xon cupilaisille kuin Xon cadeteillekin ja eikun ilmoittautumaan! 

 

Xon Cup 2012 kalenteri päivityksiä

Viimeksi päivitetty 30.03.2012 10:10 27.03.2012 15:18

Xon cup 2012 päivämäärät löytyvät nyt paikaltaan eli täältä. Nyt on viimeisetkin radat päätetty ja ainakin alustavasti varattu ratayhdistyksien kanssa. Yllättäen myös kisojen määräkin nousi vielä kuuteen. Xon Cadetit mukana neljässä kilpailussa.

Ilmoitautuminen sarjaan tarkoitus avata 1.4.2012 jolloin myös säännöt ilmestyvät sivuille.

 

Kevätkokous 2012

Viimeksi päivitetty 13.03.2012 23:16 13.03.2012 23:07

Kerhon kevätkokous lähestyy huminalla ja päivämääräksi asettunut jo ennakkoon huhuttu 24.3.

Lataa kutsu kevätkokoukseen 2012

Nyt on siis mahdollisuutesia osallistua ja vaikuttaa niin Xon cup:n kuin Xon Sport Club ry:n toimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Paikalla keskustelua, päätöksiä ja jaossa muutama hallituspaikka. Jos et vielä ole kerhon jäsen niin korjaa asia nopeasti ja ota yhteyttä Jartsaan <jartsa <at> jeredes.fi>.

Virallisen ohjelman lisäksi/jälkeen halukkaille tiedossa myös vapaampaa keskustelua kiinnostavista aiheista...

Tervetuloa!

ps. Jos olet kerhon jäsen etkä saanut kutsua sähköpostitse, ole hyvä ja tarkista yhteystietosi AKK:n järjestelmässä.

 

Sivu 6 / 12

«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Mikä Xon Cup?

Tulossa

No current events.

Joukkueita

RSS

Facebook Image