Uutiset

U.R.C 2011 ajeltu

Viimeksi päivitetty 15.07.2011 16:24 12.07.2011 10:15

XON cup:n kolmas osakilpailu sitten takanapäin ja kausi on puolivälissä. Myös U.R.C:nä tunnetun kisan ja sitä mukaa kiertopalkinnon vei nimiinsä sitten FMR mutta tällä kertaa Oskun ja kakkostiimin voimin.

Kisat saatiin vetää läpi hienoissa olosuhteissa ja todellä siististi mutta tiukasti ajaen. Mahtoiko olla yhtään kolaria koko päivänä? Kiitokset kaikille kilpailijoille ja järjestäjille mukavasta päivästä. Kangasalalla sitten jatketaan.

ps. Jos tiimieltä löytyy omia kuvia tai videoita niin saa postittaa esim. Facebookiin tai xon(at)xonsport.fi osoitteeseen kaikkien iloksi.

 

XON CUP III / URC 2011

04.07.2011 15:00

XON cup:n Kaanaan osakilpailun (aka. The Ultimate Raket Challenge) kisasivut on auki. Kannattaa tarkistaa päivän aikataulut ja muut muistettavat asiat ja eikun valmiina viivalle.

Tervetuloa Kaanaan osakilpailuun!

 

Sääntötarkennus

Viimeksi päivitetty 02.07.2011 14:55 02.07.2011 14:45


Jotta spekulaatioille ja tulkinnalle ei jää varaa, esittää Xon cup-sarjan järjestäjä tässä tarkennuksen sääntöihin koskien sarjan pisteiden laskentaa. Kirjattakoon muistiin että:

 • Xon cup -kilpasarjaan kuuluu 6 osakilpailua
 • Joukkueet saavat luonnollisesti osallistua kaikkiin kuuteen ( 6 ) kisapäivään, mutta kauden loppupisteissä huomioidaan vain viiden ( 5 ) parhaan osakilpailun/kilpailupäivän pisteet
 • Mikäli joukkueen kilpailupäivän suoritus jostain syystä hylätään jonkin osakilpailun osalta, hylätyn kilpailun tulos lasketaan kuitenkin mukaan joukkueen viiden ( 5 ) parhaan tuloksen joukkoon kauden lopputuloksissa
 • Kauden huonoimmaksi ja samalla kokonaispisteissä vähentämiskelpoiseksi voidaan siis laskea vain sellaisen osakilpailun/kilpailupäivän tulos, mikä on joko hyväksytysti ansaittu tai jäänyt kokonaan osallistumatta
 

Xonsport t-paidat

Viimeksi päivitetty 02.07.2011 14:44 02.07.2011 14:37

Himoittuja Xonsport-paitoja nyt siis tilattavissa. Ensimmäinen toimitus oletettavasti jo Kaanaan osakilpailuun 10.7. 

Kyseessä laadukas T-paita, merkki Russell, 100 % cotton 150 gr. Olkapään yli painettuna Xonsport.fi – teksti. Vakiokoot M, L ja XL , erityispyynnöstä mahdollisesti saatavana myös muita. Paita-malli on siis sama joka oli Kokemäen osakilpailun toimitsijoilla jo testissä.

Paidan hinta XonCuppia ajaville tai muutoin toiminnassa mukana oleville lähes omakustannushinta 15 euroa, muille 20 euroa. 

Paitoja teetetään ainakin aluksi rajallinen määrä ja ne luovutetaan tilausjärjestyksessä, etukäteen tilaamalla/varaamalla varmistat saamisen omalta osaltasi.

Kyselyt ja tilaukset suoraan Jartsalle : gsm 0400 789138 tai meili jartsa(ats)jeredes.fi

 

 

Kokemäen kisat kaasuteltu

Viimeksi päivitetty 21.06.2011 21:02 20.06.2011 08:54

Se on Kokemäen kisa sitten onnellisesti takana. Hurjat sadeennusteet ja illalla alkanut sade olivat ilmeisesti karistelleet porukkaa paikalta mutta kun lauantai aamu valkeni pääsi 16 sitkeää Raket 120-joukkuetta (mukana myös uusia joukkueita) ja 7 urheaa cadettia ajamaan jo lähes kuivalla radalla.

Aika-ajoissa sitten nähtiin että mikä kenelläkin oli päivän vauhti ja Käämäri näytti että harjoittelu oli kannattanut ja kovaa mennään. Käämärin perässä sitten tasainen paketti ja erot olivat melko marginaalisia.

Jo harjoituksissa oli tullut selväksi että ohittaminen Kokemäen radalla oli vähintäänkin haasteellista... Kuitenkin aika siististi mentiin 4 ensimmäistä erää mitä nyt muutama lipsahdus sattui väliin ja lähinnä siihen ensimmäiseen erään. Käämäri jatkoi kovinta vauhtia ja rohmusi parhaat pisteet - perässä sitten Triple-J Racing, FMR-teamit ja vauhtiin päässyt WP1 sekä Käämintäpalvelu Allstars.

Tauon koittaessa se luvattu sade sitten lopulta saapui myös radalle ja hetkessä oli kaikilla kiire kaivaa ne saderenkaat autoon. Myös aika isolle osalle cadet-kuskeista olisi edessä ensimmäiset ajot sateella tai ainakin saderenkailla.

Satella voimasuhteet sitten muuttuivat jonkin verran ja ainakin JMR SuperSport sekä WP3 löysivät lisää vauhtia. Muutamia keskeytyksiäkin nähtiin... Erän 7. alkaessa rata sitten kuivui silmissä ja osa tiimeistä vaihtoi jo slicksit takaisin alle. Lopputulos oli että saderenkaat olivat ensimmäuiset 5 kierrosta nopeammat mutta sulivat sitten alle.. maaliin asti niilläkin kuitenkin päästiin.

Viimeisessä erässä sitten Käämintäpalvelun joukkueet tiesiivät että kumpi sen voittaisi veisi päivävoiton. Noh, viimeisessä mutkassa sitten otettiin yhteen, mutta lopulta Käämäri korjasi päivävoiton Käämintäpalvelu Allstarsin tuodessa myös hopean Tampereen suuntaan.

Erien tulokset, päivän tulokset sekä sarjapisteet löytyvät Mylaps-palvelusta. Kuvia lienee myös tulossa kunhan saadaan siirrettyä nettiin. Jos löytyy videota/kuvia yms. materiaalia niin Facebookin puolla voi jakaa linkkejä kaikille.

Päivätulokset päivitetty 21.6 22:00 ja korjattu erä 6. tulokset oikein pistelaskuun.

Kiitokset kaikille paikalla olleille, ja Kaanassa sitten jatketaan heinäkuussa.

(ps. niitä kysyttyjä ja tyylikkäitä xonsport.fi t-paitoja on sitten lopulta tulossa saataville lähiaikoina...)

 

Kokemäen kisasivut auki

Viimeksi päivitetty 12.06.2011 19:57 12.06.2011 19:50

 

Kokemäen kisasivuille päivitetty tiedot poikkeavasta ratastuksesta, aikataulu sekä muuta tärkeää muistettavaa/ajateltavaa ennen viikonlopun koitoksia.

Tervetuloa XON cup:n toiseen osakilpailuun Kokemäelle!

 

Vihdin kisa takanapäin

Viimeksi päivitetty 23.05.2011 17:50 23.05.2011 08:11

Se on sitten XON cup:n ensimmäinen osakilpailu tältä vuodelta takana ja taputeltu. Sää suosi, hauskaa oli, raketit täristi ja lauloi niinkuin tähänkin asti - niin, ja jotain tuloksiakin saatiin. 

Kuvia ja videoita toivottavasti saadaan kunhan niiden haltijat pistävät niitä jakoon. Niistä sitten enemmän tuolla Facebookin puolella.

Kiitoksia vielä paikalla olleille ja onnittelut  XON cup:n voittaneiden harvalukuiseen sarjaan liittyneelle FMR-Teamille. Kokemäellä sitten jatketaan 18.6!

(ps. Koska Kokemäen uudistetulla radalla ei ole ennen ajettu cup:ia niin siellä käydään vielä ajamassa testit ennen kilpailua ja varmistetaan että sääntöjen sallima ratastus on järkevä (vanhalla radalla oli 89). Tästä tiedotetaan sitten jos tarvetta esiintyy, viimeistään aikataulun julkaisun yhteydessä.)

 

XON cup käyntiin 21.5

Viimeksi päivitetty 20.05.2011 10:52 20.05.2011 10:31

Huomenna pärähtää XON cup käyntiin Vihdin radalla ja tunnelmat ovat melko odottavat... Pari asiaa tiedoksi ja muistutukseksi ennen huomista:

Lisenssit

 • MUISTATHAN TARKISTAA ETTÄ OMA SEKÄ JOUKKUETOVERIESTI LISENSSISI ON OIKEASTI MAKSETTU JA VOIMASSA TÄNÄ VUONNA!
 • Kilpailijoiden lisenssien voimassaolo tullaan tarkistamaan ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Tutustumislisenssejä ei ole saatavissa paikanpäällä koska niitä ei ole pyydetty.

Vihdin radalla

 • Paikanpäällä ruokapuolena mennään hernekeitto-linjalla sekä kahvio ja sen tarjoamiset ovat auki normaalisti.
 • Muistathan että Vihdissä pitää kartin alla pitää imetysmattoa/pressua/suojaa ympäristöluvan vaatimuksesta.

Lataa Vihdin aikataulu tästä

Eipä muuta kun tervetuloa järjestäjien puolesta ja hyvää kisapäivää kaikille!

 

XON cup lisämääräys I/2011

Viimeksi päivitetty 13.05.2011 10:37 13.05.2011 10:12

Asioiden yksinkertaistamiseksi polttoainepuolella on XON cup työryhmä päättänyt yhdenmukaistaa polttoaine:tta koskevan säännön AKK:n sääntökirjan kanssa. Alla oleva määräys siis korvaa sarjasäännöissä olevan kohdan "Polttoaineet" ja on voimassa heti ensimmäisestä osakilpailusta alkaen Vihdissä 21.5.2011.

Lisämääräys I/2001 : Polttoaineet

Polttoaineen tulee koostua vain Suomessa huoltoasemilla normaalimyynnissä olevasta tieliikenneajoneuvomoottoreille tarkoitetusta lyijyttömästä 98 bensiinistä ja sallitusta voiteluöljystä. Kilpailun johdolla tai AKK:n kartinglajiryhmän nimeämillä henkilöillä on oikeus ottaa näyte siitä polttonesteestä, jota on käytetty kilpailun aikana. Käytettävän polttoaineen tulee sisältää vain yhtä polttoainelaatua  ja tarvittaessa yhtä sallittua voiteluainetta. Eri oktaaniarvoisten polttoaineiden sekoittaminen on kiellettyä.

 

XON cup I aikataulu

Viimeksi päivitetty 13.05.2011 10:12 13.05.2011 10:07

XON cup:n ensimmäinen osakilpailu kolkuttelee jo oven takana. Päivän aikataulu löytyy nyt kisasivulta mistä kannattaa myös checkata mitä sitä pitikään tänäkin kautena muistaa ottaa matkaan mukaan ja mitä papereita pitikään täytellä.

Tervetuloa Vihttiin 21.5!

 

Saderenkaat

Viimeksi päivitetty 09.05.2011 12:41 08.05.2011 13:03

Nyt olisi XON cup:n joukkueille mahdollista tilata Maxxis SLW saderenkaat yhteistilauksella hintaan 160 euroa sarja. Renkaat saa Vihdin radalla ensimmäisen osakilpailun yhteydessä jossa myös maksu käteisellä paikanpäällä.

Ilmoita osallistumisestasi tilaukseen vapaamuitoisella sähköpostille Jartsalle osoitteeseen jartsa(at)jeredes.fi viimeistään torstain 12.5 aikana. Aikaa ei ole paljon, joten toimi siis nopeasti!

 

XON cup ilmoittautuminen

Viimeksi päivitetty 28.04.2011 07:33 28.04.2011 07:21

Ilmoittautuminen XON cup 2011 -kilpasarjaan ja kilpailuihin on siis auki ja käy kätevimmin alla olevista linkeistä.

Ilmoittaudu XON cup 2011 sarjaan

Ilmoittaudu XON cadet 2011

Kaikki ilmoittautuneet on päivitetty listoille joten jos nimeä ei näy listoilla se johtuu siitä että ilmoittautuminen ei ole tullut perille. Voitteko tässä tapauksessa täyttää ilmoittautumisen uudelleen.

Koska muutama omasta mielestään ilmoittautunut joukkue on syystä tai toisesta puuttunut listoilta niin tässä ohjeistusta ilmoittautumiseen: Ilmoittautumislomake tekee tarkistuksia lomakkeen sisällölle sekä lopuksi on täytettävä "captcha" tarkistusrivi jolla estetään asiattomat ilmoittautumiset. Jos lomakkeen täytön jälkeen lomake tulee uudelleen esiin on jossain kentässä korjattavaa ja tämä on yleensä merkitty punaisella korjattavan kentän kohdalla. Onnistuneen ilmoittautumisen päätteeksi järjestelmä ohjaa sivulle jossa kiitetään ilmoittautumisesta sekä ilmoittautunut joukkue näkyy välittömästi ilmoittautuneiden listalla.

XON cadet luokassa ilmoittautumiset käsitellään manuaalisesti ja voi kestää päivän ennenkuin nimi ilmestyy listalle.

Jos ilmoittautumisessa on ongelmia eikä homma toimi kuten yllä on kuvattu ottakaa välittömästi yhteyttä xon (at) xonsport.fi (tai 040 772 3075) jotta kaikki ilmoittautumiset saadaan varmasti järjestelmään.

 

Raket 120 luokitustodistukset

Viimeksi päivitetty 19.04.2011 07:21 19.04.2011 07:10

Radne on julkaissut luokitustodistuksen vuoden 2011 malliselle Raket 120 -moottorille alla olevan saatekirjeen kera.

XON cup:ssa on päätetty ottaa luokitustodistus sellaisenaan käyttöön niin että vanhan mallisten moottorien (- 2010) pitää vastata vanhaa luokitustodistusta ja uusien luonnollisesti nyt julkaistua uutta. Jos kuitenkin käytännössä tullaan toteamaan että eri tyyppisissä moottoreissa on eroja, niin voidaan sääntöihin tehdä tarkennuksia. Tarkoituksena on varmistaa että myös vanhat moottorit pysyvät varmasti kilpailukykyisinä.

Säännöt ja luokitustodistukset löytyvät XON cup 2011 - säännöt sivulta.

Lue lisää: Raket 120 luokitustodistukset

 

XON cadet ilmoittautuminen auki

Viimeksi päivitetty 14.04.2011 07:50 14.04.2011 07:08

Nyt voivat sitten myös cadetit ilmoittatua XON cadettiin. Ilmoittautumiset pävitetään (pienellä viiveellä) XON cadet sivuille.

Ilmoittaudu XON cadet 2011

 

Kutsu vuosikokoukseen 2011

Viimeksi päivitetty 11.04.2011 08:13 11.04.2011 07:58

Tervehdys hyvä Xon Sport Club ry:n jäsen!

Taas on se aika vuodesta jolloin kokoonnumme sääntömääräiseen vuosikokoukseen ennen kesää ja alkavaa kilpailukautta.

Vuosikokouksessa käsitellään edellisen kauden tilinpäätös, valitaan kerhon hallituksen jäsenet ja muut luottamushenkilöt vuodelle 2011, luodaan katsaus tulevaan ja käydään läpi muut sääntöjen määrittämät asiat sekä asia-listalle esitetyt muut asiat.

Vuosikokouksessa seuran jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa kerhon toimintaan ja olla itsekin aktiivisesti mukana päätöksenteossa. Vain osallistumalla voit vaikuttaa.

Kokouspaikka ja -aika:

 • Lauantai 16.04.2011 klo 13 - 16
 • Jeredes Oy:n toimitilat, Ratatie 4 21250 Masku

 

Tarjoilun järjestämiseksi pyydetään osallistujia ilmoittautumaan etukäteen pj:n sähköpostiin jartsa (at) jeredes.fi.

Virallinen kutsu joka sisältää tarkemman asialistan yms. on lähetetty sähköpostitse (tai postitse) kaikille kerhon jäsenille joiden tiedot ovat ajan tasalla. Jos et ole virallista kutsua saanut päivitäthän tietosi (varsinkin sähköpostin!) välittömästi jotta pysyt ajantasalla kerhon tapahtumista. Päivitys tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse Jartsalle: jartsa (at) jeredes.fi - 0400 789 138

 

 

XON cup ilmoittautuminen auki

Viimeksi päivitetty 07.04.2011 10:47 07.04.2011 10:32

Sitten on ilmoittautuminen auki XON cup 2011 -kilpasarjaan. Helpoiten onnistuu painamalla alla olevaa nappia välittömästi ja täyttämällä pyydetyt tiedot.

Ilmoittaudu XON cup 2011 sarjaan

Ilmoittaudu, vaikka et ajaisi koko sarjaa niin numerot saadaan varattua sekä järkestäjät osaavat varautua osallistujamääriin. Kannattaa kirjoittaa esim. muuta -kenttään kilpailut joihin osallistuu jos kaikkia ei aja.

Jos on epävarmaa mikä numero joukkueelle pitäisi laittaa kannattaa tarkistaa varatut numero ja jo ilmoittautuneet joukkueet täältä.

XON cadet ilmoittautuminen eri lomakkeen kautta joka tulee lähipäivinä.

 

XON cup 2011 säännöt

Viimeksi päivitetty 07.04.2011 08:49 03.04.2011 10:38

XON cup 2011 säännöt ovat nyt myös saatavilla ja löytyvät täältä.

Kannattaa lukea läpi ainakin punaisella merkatut kohdat jotka ovat muutoksia viimevuotisesta. Pähkinänkuoressa:

 • Saderenkaana tänä vuonna siis ainoastaan Maxxis SLW.
 • Joillain radoilla on nyt ratastusta vapautettu hiukan. Tämä ei nyt kuitenkaan tarkoita sitä että kaikkien on heti ostettava kaikki rattaat ja ruvettava niitä ruuvaamaan joka radalla kiinni. Esim. se 85 toimii varmasti ihan hyvin vieläkin Vihdissä, mutta nyt on myös mahdollista kokeilla sitä 86:sta tai 84:sta jos haluaa että kone kulkee eri kohdissa rataa eri tavalla.

Luokitustodistus vuoden 2011 malliselle Raket 120:selle tulossa kunhan teoria saadaan käytännössä testattua. Tehtaan mukaan suorituskyvyssä ei pitäisi olla eroa.

Ilmoittautuminen aukeamassa näillä näppäimillä.

XON cadettiin on myös tullut sen verran kyselyjä että pian avataan siihenkin ilmoittatuminen jonka voi tehdä kisakohtaisesti. Aika moni on kysellyt että voiko 6-vuotias osallistua ja tarkoitus olisi nimenomaan tehdä XON cadet niin että mukaan pääsevät myös nuoremmat kuskit jotka ei vielä ihan oikeisiin kisoihin pääse.

 

XON cup 2011 kalenteri

Viimeksi päivitetty 31.03.2011 17:25 31.03.2011 17:13

XON cup 2011 kalenteri ja virallinen brosyyri julkaistu ja löytyvät nyt XON cup 2011-osastolta.

Kilpailuja sarjassa siis tänä vuonna kuusi kappaletta ja ratoina toimivat Vihti, Kokemäki, Kaanaa, Kangasala, Paimio ja Alahärmä (MSC).

Sarjasäännöt ja ilmoittautuminen tulossa viimeistään muutaman päivän sisällä... Stay tuned!

 

XON cadet 2011?

29.03.2011 20:44

Nyt kaikki XON cuppiin hamuavat jolta löytyy cadet iässä olevaa jälkikasvua niin kuulolla.

Jos saadaan tarvittava määrä cadetteja kasaan olisi kaudella 2011 taas mahdollisuus ajaa muutamassa XON cup:n kisassa erien välissä cadeteilla harjoituksia, harjoituslähtöjä jne. Ohjelma voidaan laatia sen mukaan millainen porukka saadaan kasaan.

Toistaiseksi tiedossa on noin 3-4 innokasta cadettia ja nyt olisikin homman nimi että yritetään kartoittaa kannattaako tätä järjestää. Jos siis kiinnostus heräsi niin sähköpostia osoitteeseen: xon (at) xonsport.fi ja/tai lisätietoja voi kysellä myös puhelimitse : 040 772 3075.

 

 

Xons at NokWood - PERUTTU

Viimeksi päivitetty 22.03.2011 11:15 28.02.2011 13:02

Xons at NokWood on peruttu koska ilmoittautuneita ei saatu tarpeeksi kasaan tapahtuman mielekkästä läpivetoa varten.

Tarkoitus olisi että yritetään uudelleen ja kartoitetaan tarkemmin sopivaa päivämäärää ja kiinnostuksen astetta ensi kesän aikana.

Pahoittelut kaikille tapahtumaa odottaneille, ja ilmoittautumismaksun maksaneille tullaan palauttamaan maksu lähipäivien aikana.

 

Season Finals III - Kartingin vuosikirjassa

Viimeksi päivitetty 23.02.2011 20:42 23.02.2011 20:24


Näin talvella on myös hyvä muistella mitä viime kaudella oikeastaan tapahtuikaan.

Viime kauden yhtenä huipentumana ajettiin Season Finals III -kilpailu Alahärmässä Mika Salo Circuitilla, ja siitähän tuli juttu ihan kirjan kansien väliin - siis Kartingin Vuosikirja 2010:n.

Jos jostain syystä tämä mainio kirja jäi syksyllä  tilaamatta, niin täältä löytyy kuitenkin tuo mainittu juttu. Olkaas hyvät.

 

 

XON cup 2011 valmistelut käynnissä

Viimeksi päivitetty 21.02.2011 16:53 21.02.2011 16:17

Vaikkakin ulkona pakkasta on tuollaiset 25 astetta ja luntakin lähemmäs metrin verran, niin kyllä se kevät sieltä väistämättä lähestyy.

XON cup 2011 valmistelut ovat myös pyörähtäneet vauhtiin. Kilpailukalenterin osalta suunnitelmissa on että kausi 2011 tullaan menemään melko pitkälti totutulla ja hyväksi havaitulla kaavalla. Mahdollisesti järjestetään yksi kilpailu enemmän kuin viime kaudella ja jos suunnitelmat menevät halutulla tavalla niin ajetaan myös yhdellä aivan uudella radalla... 

Myös sääntöpuolella pyritään jatkamaan samaa linjaa kuin edeltävinä vuosina, lisättynä kuitenkin pienillä viilauksilla jotta sarja pysyisi mielenkiintoisena myös sitä kauan kiertäneille. Saderengas tullaan vaihtamaan, mutta merkkiä/mallia ei ole vielä päätetty. Raket 120:sessä on jonkin verran muutoksia joiden ei pitäisi vaikuttaa kuitenkaan nopeuteen. Luokitustodistus tullaan tarkistamaan tämän suhteen kunhan asiasta vain saadaan faktaa radalla.

Sivuille päivitetään kaleteri ja säännöt sitä mukaan kun asioihin saadaan varmuutta ja eiköhän tuo ilmoittatuminenkin aktivoida tässä jossain vaiheessa. Joten, stay tuned.

- XON cup 2011 työryhmä

 

Kartingin Vuosi 2010 Tilattavissa

Viimeksi päivitetty 12.11.2010 12:45 12.11.2010 12:41

Kartingin Vuosi 2010 kirja ilmestyy loppuvuodesta 2010 . Kirjassa kerrotaan syventävästi mm. seuraavista sarjoista ja tapahtumista:

 • Kartingin SM-sarjan viisi osakilpailua.
 • Winter CUP Italiassa
 • Talvikartingia jääradalla.
 • Aluevalmennusta, mitä se.
 • Kuinka kypärän maalaus tehdään.
 • Ulkomaille kilpailemaan, mitä kannattaa ottaa huomioon.
 • Rotax MAX sarja.
 • Rotax MAX Maailman Finaali
 • TAG Suomensarja.
 • Suomen Kartingliiton kilpailusarjat
 • 2010 Vuoden kartingteot
 • Raket Karnevaali
 • Yamaha CUP
 • Keimola Academy
 • Viking Trophy
 • Aluemestareiden kilpailu Laukaalla
 • Manageritoiminta kartingissa
 • Formula A Historic 2010
 • Kartingin voi olla koko suvun harrastus
 • CIK-FIA U18 MM-sarjan tapahtumat
 • Oulun Fossiilisarja
 • Kattava tuloskatsastus ja listaus kauden kilpailuista.

Lisäksi myös muuta tarinaa kansien välissä!!!

Lisätietoja kirjasta löytyy Finndriven sivuilta ja suoraan tilaukseen pääset tästä.

Kirjan saa vain ja ainoastaan, ennakkotilauksesta. Hintaa kirjalla on 39 euroa. Ennakkotilaus on mahdollista 19.11.2010 asti

 

Xon Gaala Juhlittu

Viimeksi päivitetty 26.10.2010 14:08 26.10.2010 08:53

Huhhuh, Xon Gaala juhlittiin 22-23.10 Viking Isabellalla. Hauskaa oli, ja ilmeisesti tässä vaiheessa viimeisetkin alkaa olla löytänyt tiensä kotiin saakka...

Perinteiseen tapaan Gaalassa palkittiin Xon Cup:ssa pärjänneet sekä muut huomionarvoiset suoritukset. Lisäksi palkittiin ja muistettiin Xon Sport Club:n jäseniä jotka ovat vaikuttaneet sarjoissa ympäri maailmaa sekä huomioitiin ja palkittiin kilpailuiden järjestelyihin osallistuneita. Tarkempi lista muistetuista, palkituista ja palkinnoista (kuvien kera) löytyy alla olevasta kalvosarjasta.

Xon Gaalassa 2010 Palkitut

Xon SC:n puolesta kiitokset kaikille mukana olleille ja onnittelut vielä kaikille palkituille!

 

Xon Gaala Päivitys

Viimeksi päivitetty 07.10.2010 08:34 24.09.2010 10:32

Onnekkaista sattumista ja laivayhtiön kapasiteettimuutoksista johtuen on Gaalan menomatkan ohjelmaa muutettu ruokailun osalta. Illallinen on siirretty a’la cartesta perinteisen buffet-pöydän äärelle. Myös ruokailun hinta on muuttunut ja nythän se sitten sisältää myös noutopöytään kuuluvat ruokajuomat  (kahvi, olut, viini ja virvokkeet) sekä myös mahdollisuuksien mukaan Xon SC:n tarjoamana risteilyn tervetulomaljat ! Kannattanee osallistua myös tähän Gaalaristeilyn perinteikkääseen aloitukseen.

Lataa XON gaala 2010 brosyyri w5 (päivitetty 27.9)

Pienenä täsmennyksenä risteilyn hinnoitteluun : kaikki hytit ovat neljän hengen B-luokan hyttejä ja pelkän hytin hinta ilman liittymäkuljetuksia / Turusta on 60 euroa. Mahdollista on siis halukkaille varata vaikka koko hytti vain yhdelle, sen hinta tällöin siis tuo 60 e. Muutoin hinnat kuten brosarissa mainittu.

 

Sivu 8 / 12

«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Mikä Xon Cup?

Tulossa

No current events.

Joukkueita

RSS

Facebook Image