EMail Tulosta

Radat

Event 

Season Finals III
Title:
Season Finals III
When:
29.08.2010 08.00 h
Where:
Mika Salo Circuit - Härmä
Ryhmä:
XON cup 2010

Description

Season Finals III

Ei kahta ilman kolmatta, joten jo pikkuhiljaa legendaksi muodostuva R120 Season Finals-kilpailu Alahärmän Mika Salo -Circuitilla on täällä taas !

Viime vuonna lähtöruudukon lähes täyteen vetänyt tapahtuma uusitaan jälleen, nyt jo kolmatta kertaa ( versio Iso III ) ja entistäkin odotetumpana. Paikalle saapunee taas tänäkin vuonna tiimejä ja kilpailijoita laajasti kautta maan, tekniset säännökset on tietoisesti laadittu sallimaan osallistumisen tähän tapahtumaan hyvinkin cross-over-henkeen eli kaikkien suurimpien R120-sarjojen luokkareiden mukaisilla vermeillä pääsee taas mukaan kuten aikaisempinakin vuosina eli tekniset detaljit eivät sinänsä ainakaan ole este osallistumiselle...nyt kaikki mukaan mittaamaan vauhtiaan ja tutustumaan eri sarjojenkin edustajiin, tässäpä tilaisuus minkä tärkeimpiä tavoitteita on letkeä meininki ja wauhdin hurma mukavassa seurassa, kuminkäryä ja bensan katkua unohtamatta !

Kilpailun säännöt ja aikataulu

Kilpailun säännöt ja aikataulu ladattavissa PDF muodossa alla olevasta MSC esitteestä.

Lataa esite tästä

Ilmoittautuminen

Jos ja kun menowarpaasi jo alkoi kutkuttavasti wipattamaan viimeistään brosarin luettuasi, niin klikkaa alla olevaa linkkiä varmistaaksesi paikkasi kauden R120-huipputapahtumaan ! 

Kilpailun järjestämiselle ei ole asetettu etukäteen mukaan ilmoittautuneiden joukkueiden alamäärä-rajaa...ratakapasiteetti määrittelee kuitenkin ylärajaksi 34 autokuntaa, ja viimevuotista muistellen kannattanee ilmoittautua ajoissa jotta varmasti mahtuu mukaan. 

Kilpailuun jo ilmoittautuneet joukkueet näet tästä.

Kilpailumaksu

Kilpailumaksu (75 euroa) maksetaan XON Sport Club ry:n tillle seuraavin tiedoin:

  • Kilpailumaksun summa: 75 e (tai 35 euroa alla mainituin ehdoin)
  • Tili numero  112430-212277
  • Maksun saaja: XonSC
  • Viestikenttään: "MSC2010 [joukkueen nimi] [joukkueen numero]"
  • Eräpäivä 21.8.2010

Mikäli joukkue on ilmoittautunut mutta maksu ei ole suoritettu eräpäivään mennessä vapautuu joukkueen kilpailupaikka toisen joukkueen käyttöön jos kilpailijoiden maksimimäärä on tulossa täyteen.

Mahdollisten kilpailuun osallistumisen peruutusten sattuessa ( kilpailijan toimesta ) suoritettua maksua ei palauteta vaan se käytetään yleisiin järjestelykuluihin. Mikäli etukäteen ilmoittautumisensa maksulla vahvistaneiden määrä jää alle 34:n, on mahdollista osallistua myös maksamalla korotetun kilpailumaksun ( 85 e ) paikan päällä kilpailupäivän aamuna normaalin ilmoittautumisen yhteydessä. Älä kuitenkaan laske sen varaan, osallistujaluetteloa pyritään pitämään ajantasalla mutta paikat täyttyvät sitä mukaa kun maksuja tulee ja listalla saattaa ajoittain esiintyä pientä viivettä...

Järjestäjän toimiessa edelleenkin vahvasti harrastepohjalla ja vapaaehtoisvoimin tarjotaan kilpailuun osallistuville joukkueille rajallisesti mahdollisuus tuoda kilpailuun myös toimihenkilöitä, tarvetta on ainakin muutamalle lippumiehelle/ratatuomarille. Toimitsijan mukanaan tuovalle joukkueelle alennusta kilpailumaksusta 40 e, eli kilpailumaksun summaksi muodostuu 35 e. näitä ei riitä kaikille, joten jos tiimistäsi löytyy halukkuutta osallistua myös tähän toimi taas nopsaan ja ota yhteyttä Jartsaan. Yhteystiedot löytyvät sivun lopusta.

Kilpailupäivän aamun ilmoittautumisessa radalla käytetään XON cupin ilmoittautumislomaketta, sen voit ladata ja tulostaa mukaasi täältä. Katsastuskorttia et tarvitse erikseen, sen saat järjestäjältä ilmoittautuessasi.

Majoitus ja oheisohjelmaa

Kilpailu järjestetään viime vuoden tapaan elokuun viimeisenä viikonloppuna, mutta ennakkotiedoista poiketen huvipuiston päättäjäiset ovatkin vasta 4.9. Majoitusta on alueella tarjolla rajallisesti, kilpailuun osallistuville on varattuna muutaman mökin kiintiö, josta niitä voi omatoimisesti tiedustella suoraan Powerparkin infosta puh. 06 4854 100 ja ilmoittamalla samalla osallistuvansa ko. tapahtumaan. Kiintiö avataan 01.08. eikä siitä sitä ennen ole mahdollista mökkejä varata, joten nopeus oikealla hetkellä on valttia tässäkin ;) Alueen hotelli/motellihuoneista ei ole erikseen varauskiintiötä, joten niitä voi tiedustella ja varailla milloin ja kuka tahansa, samoin saattaa toki tuon varatun mökki-kiintiönkin ulkopuolelta vapautua satunnaisia peruutus-paikkoja joten kannattanee olla aktiivisesti ja omatoimisesti yhteyksissä alueen infoon jos meinaa olla tiukkaa yöpymispaikan osalta.

Harjoittelumahdollisuudet

Lauantaina 28.8. iltasella on radalla harjoittelu/testi/treeni-mahdollisuus alkaen heti kun rata tyhjenee vuokra-autotoiminnasta, alustavasti rata varattu treeniin alkaen klo 17.00 ja päättyen viimeistään klo 20-21.00. Tällöin radalle pääsee maksamalla ratayhtiölle autokohtaisen ratamaksun 10 e ennen radalle menoa, tästä jokainen huolehtikoon itse ( maksut ratakahvioon ). Myös sunnuntain kilpailupäivän aikataulussa lyhyt treeni-sessio ennen tositoimien alkamista.

Ajanotto

Kilpailussa käytössä AMB:n ajanotto-systeemi.Tarvittavan ponderin vuokra kilpailun ajaksi sisältyy kilpailumaksuun, kiinnitykseen tarvittavan telineen ei. Kyseinen ponderi sopii ns. "vanhanmalliseen" AMB-telineeseen, jollainen kilpailijoilla tulee olla kartissaan penkin sivuun kiinnitettynä. Telineitä myynnissä 15 e hintaan myös kilpailupaikalla rajallinen määrä, varmista saamisesi ja tilaa tarvittaessa sellainen jo verkkoilmoittautumisen yhteydessä !

Varaosat kilpailupaikalla

Kilpailupaikalla on näillä näkymin ainakin kisapäivänä tarjolla myös pienimuotoista varaosapalvelua "Racing Service Jaatisen" ja "Linear Powerin" toimesta, näiltä voit tarvittaessa tilata etukäteen esim.
renkaita pelipaikalle tuotuna...

Muistakaa Kilpailulisenssit

Järjestäjä muistuttaa myös osallistumiseen oikeuttavasta lisenssistä, kilpailijalla tulee olla joko voimassa oleva AKK:n kilpailulisenssi tai vaihtoehtoisesti tarjotaan mahdollisuutta osallistua ko. kisaan myös paikan päältä saatavalla ( 15 e ) kertaluonteisella tutustumislisenssillä. Myös sen tarpeesta tulee ilmoittaa etukäteen verkkoilmoittautumisen yhteydessä tai tarvittaessa suoraan kilpailun yhteyshenkilölle, kuitenkin viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Kilpailun yhteyshenkilö

Tiedustelut, kysymykset ja yhteistyöehdotukset kilpailun yhteyshenkilön kautta:

Jartsa Kuisma
mail: jartsa(at)jeredes.fi
gsm: 0400 789138 

Tervetuloa, ja MSC:llä nähdään!!

XonSC ja SeasonFinals III-järjestäjät toivottavat onnea matkaan ja pidättävät samalla oikeuden tarvittaessa muuttaa tai muokata mitä tahansa edellä tai kilpailun brosarissa kerrottua ;)

 

 

Venue

Mika Salo CircuitMap
Paikka:
Mika Salo Circuit   -   Website
Street:
Puistotie 3
ZIP:
62300
City:
Härmä
State:
Härmä
Country:
Country: fi

Description

Mika Salo Circuit

Kiistatta maailman hienoimpiin karting-ratoihin kuuluva Mika Salo Circuit on koettava, olitpa sitten aloittelija, harrastaja tai autourheilun ammattilainen. Mika Salo itse on ollut tiiviisti mukana suunnittelemassa rataa, jolla vierailleet kansainväliset tähdet rinnastavat sen puitteiltaan kuuluisiin Formula 1 -ratoihin. Katettujen katsomoiden 2000 istumapaikkaa luovat areenamaisen tunnelman. Yksikään radan tapahtuma ei jää yleisöltä näkemättä.

Kuka tahansa pääsee nauttimaan vauhdista Mika Salo Circuitilla. Henkilökunnan ammattimaisella opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla korkeatasoisilla vuokra-autoilla tai käyttää oma kalustoasi. Kierrosaikoja voi seurata F1-tyyliin reaaliajassa varikkopilttuun suojissa. Kaksipaikkaisilla autoilla perheen pienimmätkin pääsevät kokemaan kartingin hauskuuden.

Radalla on päivittäin paljon ajotapahtumia, joista osa on ennakkoon varattuja yksityistilaisuuksia. Jos olette tulossa ajamaan kartingia, kannattaa varautua siihen että odotusajat saattavat olla pitkiä. Suosittelemme tarkistamaan varaustilanteen etukäteen, jos tulette kauempaa. Pyrimme siihen että kaikki halukkaat pääsevät ajamaan lyhyellä odotusajalla, mutta ruuhkahuippujen aikaan se ei valitettavasti ole aina mahdollista. Ulkoradan pituus 1200 m.

Parhaat kierrosajat

VuosiAikaJoukkueProfiili
2008     Lyhyt
2009     Lyhyt
2010     Lyhyt
2011     Lyhyt
2012     Lyhyt
2013     Pitkä
2014 52.365 Vauhti-Ässät Pitkä
2017 51.941 NKR/Niko Korsumäki Pitkä, uusi pinnoite