EMail Tulosta

xonsport.fi

Event 

Title:
Season Finals XII (2020)
When:
06.09.2020 
Where:
Mika Salo Circuit - Härmä
Ryhmä:
Xon Cup 2020

Description

 

sf7done

Season Finals XII (2020)

Aikuiskarting ja varsinkin Raket 120-harrastajien kausi huipentuu tänäkin vuonna Alahärmässä Mika Salo Circuitilla järjestettävään Season Finals -kilpailuun.

Season Finals on täysin oma kilpailunsa eikä osa mitään sarjaa. Paremmuus ratkaistaan siis Suomen hienoimmalla karting-radalla, nyt jo siis kahdennentoista kerran.

Ratakonfiguraatiossa tullaan tekemään paluu lyhyemmälle radalle, mikä monien mielestä onkin se parempi rata teknisen loppuosan ansiosta.

Säännöt ja Aikataulu

Säännöt, aikataulu ja muutakin mukavaa löytyy virallisesta brosyyristä. Mitään muutoksia vuoteen 2018 ei ole tehty jolloin ajettiin viimeksi, joten brosari on myös täysin sama:

Season Finals XII brosari (sama kuin 2018)

Edellisiltä vuosilta hyväksi havaittu ratastus oli noin alueella 77-80 pitkällä radalla ja lyhyellä 80-83.

Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittaudu Season Finals XII-tapahtumaan alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu Season Finals XII tapahtumaan

Edellisen vuoden voittajalla on oikeus halutessaan käyttää numeroa 1. Muuten numerot varataan ensin ehtinyt periaattella mutta järjestäjä varaa oikeuden muuttaa numeroa ilmoittautumisen jälkeen jos päällekkäisiä esiintyy. Maksimimäärän tullessa täyteen joukkueet jäävät varapaikoille.

Lista jo ilmoittautuneista löytyy täältä.

Maksut ja palkinnot

Kilpailumaksu on 100 euroa kaikilta joukkueilta. Kilpailumaksu maksetaan XON SC:n tilille 30.8 mennessä ja maksamalla kilpailumaksun on paikka lukittu. 

  • Kilpailumaksu 100 e
  • Tilinumero   FI 80 1124 3000 2122 77
  • Maksun saaja: Xon SC
  • Viestikenttään: "MSC2020 [joukkueen nimi] [joukkueen numero]"
  • Eräpäivä: 1.9 (Tämän jälkeen paikka vapautuu varapaikoilla oleville)

Tänä vuonna maksimimäärä joukkueita / kuskeja jotka mahtuvat kisaan on 42 joten varaa paikkasi ajoissa! Ilmoittautumiset tämän jälkeen menevät varasijoille josta pääsee mukaan järjestyksessä jos tapahtuu peruutuksia tai maksusuoritus ei ole perillä eräpäivään mennessä.

Palkintopöytä lienee tänäkin vuonna melkoinen ja siis itse kisan palkintojen lisäksi arvotaan kaikenlaista tavaraa sekä jaetaan yllätyspalkintoja. Mukana mm. työkaluja ja lahjakortteja. Kannattaa siis jäädä palkintojenjakoon vaikka ei ihan kärjessä olisi ajanutkaan.

Majoitus ja muuta ohjelmaa

Alla oleva info perustuu edellisiin vuosiin ja saattaa vielä tarkentua. Kuitenkin:

Seuraavanlainen toimintaohje saatu PowerParkin suunnalta koskien majoitusta sekä uusia käytäntöjä alueella (viime vuonna):

  • Sisääntulotien alussa on jo edelliseltä vuodelta tuttu kauppakeskus www.road-house.fi mistä löytyy esim. K-Kauppa, Subway, lounasravintola Bistro ja hampparipaikka Junker.
  • Respa on taas Park Hotellissa, toisin kuin parina edellisenä vuotena. Samoin ravintola.
  • Kahvio auki kisapäivänä 9 - 18 (Jartsa varmistaa vielä) ja sieltä löytyy juotavaa ja syötävää. Alueella ravintolat yms. auki normaalisti vielä lauantaina mutta sunnuntaina enää kahvio kilpailijoita varten.

Jos aikoo yöpyä bussissa varikolla tulee asiasta sopia paikallisen respan kanssa ja varautua jonkinlaiseen kustannukseen (30e?). Muuten varikolla ei ole mahdollista yöpyä vaan kaikki matkalluautot yms. tulee viedä normaalisti leirintäalueelle. Varikolla vain huolto-autot ja kuljetuskalusto. Näin käytäntö ainakin ollut edellisinä vuosina mutta asia täytyy sopia respan kanssa jotta ei tule yllätyksiä kenellekään.

Huvipuisto auki lauantaina 5.9 klo 15 - 24 mutta ei enää sunnuntaina jolloin myös monet muut palvelut alueella sulkeutuvat.

Koska on PowerParkin viimeinen aukiolo-viikonloppu on alueella muutenkin erityistä ohjelmaa ja tiedossa pitäisi olla edellisten vuosien tapaan myös kunnon ilotulitus. Näistä löytyy enemmän tietoa itse PowerParkin sivuilta.

Tervetuloa!

Venue

Mika Salo CircuitMap
Paikka:
Mika Salo Circuit   -   Website
Street:
Puistotie 3
ZIP:
62300
City:
Härmä
State:
Härmä
Country:
Country: fi

Description

Mika Salo Circuit

Kiistatta maailman hienoimpiin karting-ratoihin kuuluva Mika Salo Circuit on koettava, olitpa sitten aloittelija, harrastaja tai autourheilun ammattilainen. Mika Salo itse on ollut tiiviisti mukana suunnittelemassa rataa, jolla vierailleet kansainväliset tähdet rinnastavat sen puitteiltaan kuuluisiin Formula 1 -ratoihin. Katettujen katsomoiden 2000 istumapaikkaa luovat areenamaisen tunnelman. Yksikään radan tapahtuma ei jää yleisöltä näkemättä.

Kuka tahansa pääsee nauttimaan vauhdista Mika Salo Circuitilla. Henkilökunnan ammattimaisella opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla korkeatasoisilla vuokra-autoilla tai käyttää oma kalustoasi. Kierrosaikoja voi seurata F1-tyyliin reaaliajassa varikkopilttuun suojissa. Kaksipaikkaisilla autoilla perheen pienimmätkin pääsevät kokemaan kartingin hauskuuden.

Radalla on päivittäin paljon ajotapahtumia, joista osa on ennakkoon varattuja yksityistilaisuuksia. Jos olette tulossa ajamaan kartingia, kannattaa varautua siihen että odotusajat saattavat olla pitkiä. Suosittelemme tarkistamaan varaustilanteen etukäteen, jos tulette kauempaa. Pyrimme siihen että kaikki halukkaat pääsevät ajamaan lyhyellä odotusajalla, mutta ruuhkahuippujen aikaan se ei valitettavasti ole aina mahdollista. Ulkoradan pituus 1200 m.

Parhaat kierrosajat

VuosiAikaJoukkueProfiili
2008     Lyhyt
2009     Lyhyt
2010     Lyhyt
2011     Lyhyt
2012     Lyhyt
2013     Pitkä
2014 52.365 Vauhti-Ässät Pitkä
2017 51.941 NKR/Niko Korsumäki Pitkä, uusi pinnoite

Mikä Xon Cup?