EMail Tulosta

Kilpailut

Event 

Title:
Season Finals V
When:
02.09.2012 
Where:
Mika Salo Circuit - Härmä
Ryhmä:
Xon cup 2012

Description

 

Season Finals V

Aikuiskarting-harrastajien kausi huipentuu tänäkin vuonna Alahärmässä Mika Salo Circuitilla järjestettävään Season Finals V -kilpailuun. Viimevuotinen kokeilu yhdistää kisa Xon Cup:iin jäi tällä näkemällä ainutkertaiseksi ja Season Finals V on täysin oma kilpailunsa eikä osa mitään sarjaa.

Edellisinä vuosina voitot ovat mennee 3 kertaa Ouluun ja kerran Helsinkiin. Joko on muiden vuoro vai mitä tapahtuu?

Xon Cadetit eivät ole MSC:llä tänä vuonna mukana koska riittävää kiinnostusta ei löytynyt ilmeisesti päälleikäisestä alumestaruuskisoista johtuen. Ensi vuonna sitten katsotaan uudelleen...

Säännöt

Tekniset säännöt Xon Cup:n sääntöjen mukaan, poislukien saderenkaat. Eli, kelillä kuin kelillä mennään slickseillä tai odotellaan kelien paranemista.

Huom: Koska ei ole tarvetta laskea käytettyjä rengassarjoja niin myös viivakoodittomat SL8:t kelpaavat kisaan.

Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittaudu Season Finals V -tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Sama lomake toimii sekä R120:lle että Xon Cadeteille.

Ilmoittaudu Season Finals V tapahtumaan

Edellisen vuoden voittajalla on oikeus halutessaan käyttää numeroa 1. Muuten numerot varataan ensin ehtinyt periaattella mutta järjestäjä varaa oikeuden muuttaa numeroa ilmoittautumisen jälkeen jos päällekkäisiä esiintyy.

Lista jo ilmoittautuneista löytyy täältä.

Maksut

Kilpailumaksu on R120 luokkassa 90 euroa ja maksetaan etukäteen XonSC:n tilille. 

  • R120-luokka 90,00 e
  • Tili numero  112430-212277
  • Maksun saaja: Xon SC
  • Viestikenttään: "MSC2012 [joukkueen nimi] [joukkueen numero]"
  • Eräpäivä: 25.8 [tämän jälkeen voi osallistua maksamalla kilpailumaksun paikanpäällä mutta paikkaa ei voida etukäteen taata)

Tänäkin vuonna maksimimäärä joukkueita / kuskeja jotka mahtuvat kisaan on 34 joten varaa paikkasi ajoissa!

Lisäksi, kaikkien eräpäivään mennessä ilmoittautuneiden ja kisamaksun maksaneiden kesken tullaan paikanpäällä arpomaan yllätyspalkintoja. Kannattaa siis jo tässä vaiheessa olla nopea.

Aikataulu

Aikataulu ja muutakin mukavaa löytyy virallisesta brosyyristä. Lataa se alla olevasta linkistä.

Season Finals V brosari

Harjoittelulle on varattu aika radalta lauantaina 1.9 klo 17 - 20 välisenä aikana. Ratamaksu 10 euroa maksetaan kahvioon. 

Majoitus ja muuta ohjelmaa

Varikkoyöpyminen sovittu 20e/yö - ainoastaan asunto-/varikkoautoyhdistelmille, ei vaunut. Maksu hoidetaan hotellin respaan. Ja, ovatkohan kaikki varanneet/suunnitelleet majoituksensa. Härmässä on samana viikonloppuna myös jokkiksen liiga-SM, joten täyttä on jos ei ole ollut ajoissa asialla.

Huvipuisto auki lauantaina -> 24 mutta ei enää sunnuntaina.

Kahvio auki kisapäivänä klo 10-15 ja sieltä löytyy juotavaa ja syötävää. Alueella ravintolat yms. auki normaalisti vielä lauantaina mutta sunnuntaina enää kahvio kilpailijoita varten.

Koska on PowerParkin viimeinen aukiolo-viikonloppu on alueella muutenkin erityistä ohjelmaa. Esim. lauantaina töytyy Palace-hallista biletystä ja live-artisteja ja tiedossa pitäisi olla edellisten vuosien tapaan myös kunnon ilotulitus. Näistä löytyy enemmän tietoa itse PowerParkin sivuilta.

 

Tervetuloa!

Venue

Mika Salo CircuitMap
Paikka:
Mika Salo Circuit   -   Website
Street:
Puistotie 3
ZIP:
62300
City:
Härmä
State:
Härmä
Country:
Country: fi

Description

Mika Salo Circuit

Kiistatta maailman hienoimpiin karting-ratoihin kuuluva Mika Salo Circuit on koettava, olitpa sitten aloittelija, harrastaja tai autourheilun ammattilainen. Mika Salo itse on ollut tiiviisti mukana suunnittelemassa rataa, jolla vierailleet kansainväliset tähdet rinnastavat sen puitteiltaan kuuluisiin Formula 1 -ratoihin. Katettujen katsomoiden 2000 istumapaikkaa luovat areenamaisen tunnelman. Yksikään radan tapahtuma ei jää yleisöltä näkemättä.

Kuka tahansa pääsee nauttimaan vauhdista Mika Salo Circuitilla. Henkilökunnan ammattimaisella opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla korkeatasoisilla vuokra-autoilla tai käyttää oma kalustoasi. Kierrosaikoja voi seurata F1-tyyliin reaaliajassa varikkopilttuun suojissa. Kaksipaikkaisilla autoilla perheen pienimmätkin pääsevät kokemaan kartingin hauskuuden.

Radalla on päivittäin paljon ajotapahtumia, joista osa on ennakkoon varattuja yksityistilaisuuksia. Jos olette tulossa ajamaan kartingia, kannattaa varautua siihen että odotusajat saattavat olla pitkiä. Suosittelemme tarkistamaan varaustilanteen etukäteen, jos tulette kauempaa. Pyrimme siihen että kaikki halukkaat pääsevät ajamaan lyhyellä odotusajalla, mutta ruuhkahuippujen aikaan se ei valitettavasti ole aina mahdollista. Ulkoradan pituus 1200 m.

Parhaat kierrosajat

VuosiAikaJoukkueProfiili
2008     Lyhyt
2009     Lyhyt
2010     Lyhyt
2011     Lyhyt
2012     Lyhyt
2013     Pitkä
2014 52.365 Vauhti-Ässät Pitkä
2017 51.941 NKR/Niko Korsumäki Pitkä, uusi pinnoite